Herstructurering bedrijventerrein Havengebied

BOH zegt: doe mee met onderzoek naar leefkwaliteit Enschedese havengebied!

Wie medewerker is van een bedrijf op het Enschedese haventerrein brengt elke week heel veel uren door in dat havengebied. Hoe bevalt dat, wat is er plezierig, wat zou beter kunnen? De gemeente en provincie zoeken het uit. Onderzoeks-bureau DHV gaat over een week interviews afnemen met mensen die werken in het havengebied.

havengebied

- De B.O.H. vindt het een goede zaak dat zo’n onderzoek plaatsvindt. Wij bevelen het dan ook van harte aan om uw medewerkers de vragen te laten beantwoorden. Concreet komt het hier op neer:

- Onderzoeksbureau DHV komt naar enkele bedrijven toe in het havengebied;

- Op het haventerrein is op 23 november een hotdogkraam aanwezig. Hij staat op de kruising van de Hendrik ter Kuilestraat en de Schiffstraat (tegenover Grando).

- In de lunchpauze (van 11.30 tot 13.30 uur) kunnen werkgevers en werknemers een hotdog krijgen in ruil voor een ingevuld enquêteformulier.

Bent u niet in de gelegenheid de enquête op papier in te vullen? Vul dan uw antwoorden online in op www.leefkwaliteitopbedrijventerreinen.nl  (beschikbaar vanaf 23 nov).

011Haven 086

Iedereen die meedoet aan de enquête krijgt dus een lekkere hotdog! Wilt u meer weten, bel of mail dan met dan met Henk Hilbolling 06-22407157 of depelle@planet.nl. U kunt ook informatie krijgen via Hans Lammertink, afdeling communicatie gemeente Enschede: 053 – 481 7597 of 06-13107953 of h.lammertink@enschede.nl

Namens de BOH,

Henk Hilbolling

Contactpersoon